Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Hoe kun je stukken tekst laten zien in LimeSurvey?

0 leuk 0 niet-leuks
Voor ik met echte vragen in limesurvey begin moet ik stukjes tekst invoeren, echter het lukt met niet om met een nieuwe zin op een nieuwe regel te beginnen dmv enter, moet dit anders bv met een commando?
gevraagd 16 april 2013 in Online vragenlijsten door roelienmid (500 punten)
gehercategoriseerd 20 mei 2013 door gjp

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks

Je kunt blokken tekst of plaatjes laten zien met de 'Text Dsplay' vraag (zie http://docs.limesurvey.org/Question+types). In dit vraagtype kun je gewoon 'enter' gebruiken om 'paragraph marks' te introduceren (i.e. lege regels).

Als je meer controle wilt hebben over de layout kun je html gebruiken; druk hiervoor op de 'source' knop boven het veld waar je tekst edit. Hier kun je dan de html-broncode wijzigen. Html is een gemakkelijke taal om de opmaak van een tekst op het internet te wijzigen. Een eenvoudige gratis cursus vindt je op http://www.htmlleren.nl/.

beantwoord 16 april 2013 door gjp (70,820 punten)
0 leuk 0 niet-leuks
bedankt maar weer Gjalt, het ging me om de welkomsttekst, die heb ik nu door op button code te drukken en dan in de tekst een aantal keren <p> en </p> intikken een paar loss regels gekregen
beantwoord 16 april 2013 door roelienmid (500 punten)
Heel goed gedaan!!!
...