Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Installatie SPSS gelukt. Echter bij Wat moet ik doen/ invullen na geslaagde installatie SPSS bij Server Login: Local computer? Ik werk op een Mac.

0 leuk 0 niet-leuks
Ik heb SPSS succesvol geinstalleerd. Het loopt echter spaak bij opnen- Server Login: Local computer. Hier staat standaard Default aangevinkt. Maar wilt niet verder. Wat moet ik hier invullen/ veranderen? Ik werk op een Mac.
gevraagd 20 oktober 2015 in Studienet door Danny (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Ik vrees dat wij geen experts zijn met betrekking tot de techniek van SPSS. Gelukkig is IBM dat wel - IBM heeft zelfs een speciale studenten helpdesk, zie http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21592093. Zij kunnen je hier hopelijk mee helpen. Ik heb zelf geen Mac, dus ik kan ook niet uitzoeken wat er gebeurt of waar het aan kan liggen, sorry!

beantwoord 23 november 2015 door gjp (70,800 punten)
...