Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Hoe open ik SPSS 22 in windows 8?

0 leuk 0 niet-leuks

Ik heb SPSS volgens de handleiding geinstalleerd op mijn windows 8 computer, maar als ik het programma na het opnieuw opstarten wil openen, blijft hij vragen: wilt u het volgende programma toestaan wijzigingen aan deze computer aan te brengen? 
Bij "ja" klikken gaat hij opnieuw installeren in plaats van openen, bij "nee" klikken gebeurt er niets. Hoe los ik dit op?


 

gevraagd 9 oktober 2016 in Psychologisch Survey (PS) door MariskaPetrejus (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ik vermoed dat je niet het geïnstalleerde programma wil openen, maar dat je het installatiebestand weer probeert te openen. Let dus goed op wat je opent.

Overigens zijn wij onvoldoende bekend met SPSS om hier technische ondersteuning bij te bieden; je kunt beter het Student Portal van IBM raadplegen op http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21592093
beantwoord 10 oktober 2016 door gjp (69,620 punten)
...