Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Aanmelden begeleidingsbijeenkomsten

0 leuk 0 niet-leuks
Ik wil mij graag aanmelden voor de begeleidingsbijeenkomsten. YouLearn verwijst naar de website van OU en de website weer naar YouLearn. Weet iemand waar ik mij nu kan aanmelden?
gevraagd 13 november 2016 in Anders door marietteharbers (190 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dit formulier is tijdelijk niet beschikbaar, maar zal zo snel mogelijk weer beschikbaar worden gemaakt op Studieaanbod (de site van de OU). Excuses voor het ongemak!

Overigens is het altijd mogelijk om deel te nemen aan de online bijeenkomsten; omdat dit virtueel is gelden er geen beperkingen met betrekking tot de ruimte of het aantal stoelen dat beschikbaar is.
beantwoord 13 november 2016 door gjp (68,160 punten)
Goedemorgen Gjalt-Jorn, bedankt voor je antwoord. Inmiddels staat het formulier weer op de website van de OU en heb ik mij kunnen aanmelden. Fijne dag! Groet, Mariëtte
...