Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Regels rondom de opdracht PB0402: inleverdatum en herkansing?

0 leuk 0 niet-leuks
Tegenstrijdige berichtgeving zorgt voor verwarring. Voor PB0404 geldt een vaste tentamenperiode voor de eerste kans. Over de opdracht werd laatst meegedeeld dat je deze in moet leveren binnen je inschrijfperiode van een jaar. In de onlinesessie zegt Dirk Hoek (? tenminste hij geeft antwoord op een vraag uit de chat die niet te zien is bij later afluisteren) dat dit ook binnen de twaalf weken moet. Graag duidelijkheid hierover.

Nog een vraag: tentamens mogen worden herkanst, geldt dit ook voor de opdracht? En komen daar dan aanwijzingen bij wat onvoldoende was?
gevraagd 18 maart 2017 in Psychologisch Experiment (PE) door 851928612 (1,800 punten)
bewerkt 20 maart 2017 door 851928612

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks
De eindopdracht mag gedurende de inschrijfperiode worden ingeleverd. Dit is een wijziging van het beleid van de OU. Hoewel deze pas in volgende cursusruns officieel wordt hebben wij besloten om ook voor de nu lopende cursus deze eis te versoepelen.

Ook de eindopdracht mag worden herkanst: de rubric zal feedback bevatten. Als dit niet voldoende is dan kan ook de beoordelende docent gemaild worden voor additionele vragen
beantwoord 21 maart 2017 door Ron Pat-El (45,080 punten)
...