Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Hulp gevraagd van docenten: kunnen jullie zien of een student of een docent een vraag heeft beantwoord?

0 leuk 0 niet-leuks
Ik stel deze vraag, omdat er vragen onbeantwoord blijven van de docenten, maar er wel reacties onder worden gezet door studenten. Dan lijkt het alsof de vraag is beantwoord, maar in werkelijkheid blijken dan vaak dat meerdere studenten dezelfde vraag hebben en er dus ook niet uitkomen. Omdat een deel van de vragen over de proeftentamens gaan, kan dit betekenen dat ik de stof niet goed beheers (extra uitleg dan zeer gewenst!) of dat er per abuis een fout in het tentamen is geslopen (ook dat hoor ik graag, want ik word nu nog onzekerder dan ik al ben). Ik kan me voorstellen dat dit ook geldt voor andere studenten. Willen jullie de vragen nog eens nalopen a.j.b.?
gevraagd 11 april 2017 in Experimenteel Onderzoek (PB0402 en S05281) door Ivonne Lipsch (2,210 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De vragen over het tentamen worden momenteel aangepakt. De verwachting is om deze week de problematische vragen opgelost te hebben. Een algemene mededeling zal op yOUlearn worden geplaatst.
beantwoord 13 april 2017 door Ron Pat-El (45,000 punten)
...