Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Feedback: grote verschillen online bijeenkomsten

0 leuk 0 niet-leuks
Graag geef ik de OU wat feedback over de grote verschillen die ik ervaar tijdens het bijwonen van de online bijeenkomsten. Ik heb gemerkt dat het online college geven voor sommige docenten heel makkelijk gaat en voor anderen toch wat minder. Zowel wat het stukje techniek (Collaborate) betreft als omgaan met het niet fysiek aanwezig zijn van de studenten gaat bij de ene docent betrekkelijk soepeler dan bij de andere. Wellicht kan er in de toekomst rekening gehouden worden met de vaardigheden van de docenten die worden ingeroosterd bij de online bijeenkomsten? Dit is een vak apart, zo blijkt. Dank voor de aandacht!
gevraagd 13 april 2017 in Experimenteel Onderzoek (PB0402 en S05281) door Jessi (150 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
 
Beste antwoord
Bedankt voor deze feedback. Ik zal het terugkoppelen naar mijn collega's en we zullen het bespreken. Dank voor je adviezen!
beantwoord 13 april 2017 door gjp (68,400 punten)
geselecteerd 13 april 2017 door Jessi
Mag ik daar nog aan toevoegen dat studenten tijdens de offline bijeenkomsten duidelijk andere informatie hebben gekregen dan tijdens de online bijeenkomsten? (Wellicht zijn er ook nog grote verschillen tussen de offline bijeenkomsten, daar heb ik geen zicht op.) Het zou prettig zijn als iedereen dezelfde informatie krijgt en docenten dezelfde handouts gebruiken. Nu zoekt de ene student zich een slag in de rondte naar informatie die een andere student gewoon op papier gekregen heeft... lijkt mij niet wenselijk.
...