Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Inleveren huiswerkopdracht

0 leuk 0 niet-leuks
Dag,

Ik lees meerdere malen dat er gestreefd moet worden om de huiswerkopdracht voor 10 juli in te leveren. Ik weet dat dit me niet meer lukt (helaas!). Ik zal het inleveren van de huiswerkopdracht pas begin september kunnen doen en het eindverslag eind september/start oktober. Eerder is niet haalbaar in combinatie met mijn werk (zo is gebleken). Hoe werkt dit? Mis ik dan mijn 1e tentamenkans? Kan ik de huiswerkopdracht nog wel inleveren zoals deze nu op youlearn staat of moet ik een nieuwe doen?

Alvast bedankt voor de reactie,

Emmy Nelissen
gevraagd 14 juni 2017 in Psychologisch Survey (PS) door nelisseneg (250 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
 
Beste antwoord
Je verspeelt geen tentamenkans o.i.d. en ook kun je gewoon dezelfde huiswerkopdracht later inleveren. Het kwartiel is bedoeld om een haalbaar studietempo aan te geven, niet om een studietempo op te leggen.
beantwoord 14 juni 2017 door Rolf van Geel (10,360 punten)
geselecteerd 14 juni 2017 door nelisseneg
...