Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Is het mogelijk om bij het vak S05281 ook in thema 5 een oefeneindopdracht te krijgen?

0 leuk 0 niet-leuks
Dit staat wel in de tekst onder het kopje introductie tot de stof - tentamenstof, maar uiteindelijk niet onder thema 5. Nu begrijp ik dat dat bij het PB-vak hoort, maar ik heb er zelf erg veel behoefte aan.
gevraagd 25 juli 2017 in Psychologisch Experiment (PE) door 851861522 (1,430 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Momenteel zit het niet in de planning om een oefenopdracht aan Thema 5 toe te voegen voor S05281. Hiertoe is tijdens de ontwikkeling van de cursus besloten om de cursus op het voldoende aantal studiepunten te krijgen zonder verlies van inhoudelijke lesstof.
beantwoord 25 juli 2017 door Ron Pat-El (49,140 punten)
Dat begrijp ik, maar is er een mogelijkheid dat een student die S05281 doet toch die opdracht kan maken? Bijvoorbeeld dat u het mij opstuurt? Ik heb daar behoefte aan, omdat ik de cursus zelf te weinig ondersteunend vind in het schrijven van een volledig verslag.
Ik zal het in het team bespreken!

Ik doe ook S05281 en zou die oefenopdracht ook graag willen doen.

...