Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Hoe vind ik het bestand in SPSS?

0 leuk 0 niet-leuks
Alweer even geleden dat ik mijn andere vakken volgde. Nu weer begonnen en SPSS installeren is gelukt, ik kan het benodigde bestand alleen niet vinden in SPSS. Het gaat om HECHTING bij de cursus PB0802, Cross-sectioneel onderzoek die hier nog staat als PS. Kan iemand mij aanwijzingen geven, dat zou fijn zijn. Alvast bedankt.
gevraagd 21 november 2018 in Psychologisch Survey (PS) door P85 (1,140 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
In de tab 'bronnen' vind je de bestanden.

Je klikt dan op de button 'info' en dan kun je ze downloaden. Je slaat ze op en kunt ze vervolgens openen in SPSS (wat ik er verder mee kan weet ik zelf ook nog niet...)

Succes,  Marian
beantwoord 21 november 2018 door Marian80 (560 punten)
Ach ja, natuurlijk! Ik dacht al iets heel suf over het hoofd te zien. Dank je wel Marian en succes met de module. Groet, Petra
0 leuk 0 niet-leuks
Als je het eerste stukje tekst doorneemt (knop "Onderzoekspracticum cross-sectioneel onderzoek"), kom je onderaan alle databestanden tegen.

MvG, Rolf
beantwoord 21 november 2018 door Rolf van Geel (10,860 punten)
...