Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Tentamenstof Andy Field IDA

0 leuk 0 niet-leuks
Op youlearn staat dat pp. 429 - 445 van het boek van Field tot de tentamenstof behoren. Echter, om welke editie van het boek gaat het dan?

Dank alvast.
gevraagd 16 mei 2019 in Inleiding Data Analyse (IDA) door 852146433 (180 punten)
Waar staat dit precies? YouLearn is nogal groot, en deze cursus ook :-) Normaal staat de verwijzing naar de editie er altijd bij, dus waar ontbreekt die nog?
Excuses voor het late antwoord!

Het staat op youlearn onder 'tentameninformatie':

'Het tentamen betreft het gehele digitale werkboek behalve de studietaken over 'extracurriculaire verdieping' en de stof in de grijze blokjes (zie de Studeerwijzer) en pagina 429 tot en met pagina 445 uit het Discovering Statisticsboek van Field (i.e. thema 7).'

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Goed gespot! Dat ben ik kennelijk vergeten bij te werken, wat stom! Ik heb het nu verbeterd. Er staat nu:

Het tentamen betreft het gehele digitale werkboek (behalve de studietaken over 'extracurriculaire verdieping' en de stof in de grijze blokjes, zie de Studeerwijzer) en uit het Discovering Statisticsboek van Field (i.e. thema 7), pagina 521 tot en met pagina 537 (vijfde editie; dit zijn pagina 429 tot en met pagina 445 uit de vierde editie).
beantwoord 5 juni 2019 door gjp (68,400 punten)
...