Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Zou ik de uitwerking van de tentamencasus kunnen inzien van kwartiel 2? Ik heb het tentamen behaald maar had relatief veel fouten in de tentamencasus.

0 leuk 0 niet-leuks
Graag zou ik wat ondersteuning krijgen in het interpreteren van de tentamencasus passend bij kwartiel 2. Ik heb het tentamen behaald, maar had relatief veel fouten in de casus. Sommige vragen begreep ik niet of heb ik alsnog fout. Is dit mogelijk? Ondersteuning dus of inzage in de correcte antwoorden.
gevraagd 27 januari 2020 in Inleiding Data Analyse (IDA) door j.deckers (140 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Je kunt altijd inzage aanvragen voor een tentamen. Hiervoor kun je op een specifieke tijd in een studiecentrum je tentamenvragen inzien. Er is dan altijd een docent bij aanwezig die je vragen kan beantwoorden. Neem hiervoor contact op met een studiecentrum.
beantwoord 28 januari 2020 door Natascha de Hoog (9,800 punten)
...