Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Beste Ron,

In alle colleges en in het boek van Andy Field wordt het uitvoeren van het experimenteel onderzoek volgens het SPSS beschreven. Maar daar heb ik, als ik met Jamovi werk, helemaal niets aan. Als gevolg daarvan ben ik er meer tijd kwijt om het lesstof te verwerken. Ik ben van mening dat als er mogelijkheid wordt geboden om met Jamovi te werken en studenten daar gebruik van maken, dat dat ook gefaciliteerd en ondersteund moet worden. Momenteel heb ik het gevoel dat studenten die in Jamovi werken aan hun lot worden overgelaten. Graag zou ik daarom willen verzoeken om nog een extra sessie in te lassen zodat de handeling in Jamovi ook uitgelegd kunnen worden. Anders vind ik dat studenten die in Jamovi werken tekort wordt gedaan en ze achteraf alsnog spijt krijgen dat ze niet tijdig op SPSS zijn overgestapt.

Daarnaast begreep ik uit de betrouwbare bronnen dat men bezig is met het schrijven van een statistiek boek voor Jamovi. Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken en mij als proefpersoon willen aanmelden om het boek te proefproberen. Aangezien er momenteel helemaal geen boek voor Jamovi beschikbaar is lijkt het mij een uitgelezen mogelijkheid om alsnog met Jamovi door te kunnen werken.

Ik hoor graag van jou.

Me vriendelijke groeten,

Rena Reinds-Nadjafova
Gesloten met het bericht: goede feedback, maar geen vraag voor deze site
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (160 punten)
gesloten door
...