Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Op het forum wordt gemeld dat in Thema 5 twee casussen door elkaar lopen of liepen. 

Is dat inmiddels gerepareerd?

De tekst op het forum:

De gegeven antwoorden en het voorbeeld verslag passen niet bij de huidige casus, hierdoor kan het zijn dat je tot andere conclusies komt dan Youlearn aangeeft. Ik heb dit voorgelegd aan de docent en hij geeft aan dat er mogelijk twee casussen door elkaar lopen.

Een simpel voorbeeld is al het verschil in onderzoeksontwerp die wij moeten doen en die gegeven wordt in het "goede verslag". Wij hanteren een onderzoek met twee sancties en drie metingen, waar in het verslag vier groepen zijn met twee metingen. Verder wijken bepaalde basisvariabelen af van wat wij hebben en wat als antwoord gegeven wordt in YouLearn.

in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (3.7k punten)
<a href="https://jokergaming-z.com/" rel="dofollow">

joker slot auto game can be played through application. Customers can apply for joker slot auto membership at https://jokergaming-z.com/

ค่ายเกมสล็อตยอดนิยมเงินรางวัลโบนัสแตกง่าย แจ็คพอตสูง มีเงินรางวัลแตกแบบไม่มีอั้น เล่นแตกมากแค่ไหนก็จ่ายไหว ความสนุกแบบไม่มีหยุดยั้ง ความสนุกรูปแบบของยุคสมัยใหม่ และหลังจากเป็นสมาชิกก็ยังมีโอกาสได้รับเครดิตฟรีได้อีกด้วย.</a>

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Reparatie moet op zich laten wachten; ondertussen zijn de verslagen in grote lijnen met elkaar te vergelijken; het gaat niet om de exacte uitwerking van de analyse, maar om de rapportage; vergelijk bij beiden wat 'werkt'. Het sterke verslag is niet perfect, maar het helpt om te begrijpen waarom het ene verslag duidelijker te volgen is dan het andere.

Totdat er toestemming is om een ander voorbeeld te gebruiken dienen de huidige voorbeelden voldoende het doel: aangeven wat een sterk vs zwak verslag maakt.
door (61.8k punten)
...