Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
ALs ik een onderzoek doe met twee condities, dan gaat de mixed model analyse goed. Doe ik er meer dan twee, dan verschijnt onder Estimates of fixed effects steeds: This parameter is set to zero because it is redundant. en de laatste conditie staat in de tabel op 0.

Ik vind in youlearn geen voorbeelden met 3 condities. Ik heb na lang googlen en Oupsy begrepen dat het te maken heeft met dummycodering, maar ik kan nergens vinden hoe ik het oplos.
in Longitudinaal Onderzoek (PB17x2) door (200 punten)

pgslot  หาเงินง่าย ๆ ตั้งเป้าให้เป็น

 การตั้งเป้าหมายให้สอดคล้องกับทุน จริงๆ แล้วควรตั้งเป้าหมายให้สูง แต่สำหรับเครดิตฟรี pgslot เว็บสล็อต จะดีกว่าที่จะมุ่งต่ำ โดยหลักการแล้ว การตั้งเป้าหมายควรสอดคล้องกับเงินทุนที่มีอยู่ เช่น ถ้าเรามีทุน 1,000 บาท เราควรตั้งเป้าแค่ 10% หมายความว่าเมื่อได้กำไร 100 บาท ให้หยุดเล่นทันที และที่สำคัญอย่าเสียสติ

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De wordt uiteengezet in de huiswerkopdracht, zie opdracht 5.1.4. MvG, Rolf
door (13.1k punten)
...