Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hoe vind ik de juiste leerstof. Er staat: Lees de paragraaf “De steekproevenverdeling van de correlatie” uit het hoofdstuk “Correlaties” uit het boek Open Methodologie en Statistiek. Het lukt mij niet die paragraaf te vinden. Is het de bedoeling om heel hoofdstuk 27 van het online boek te lezen? Of naar welk onderdeel/paragraaf wordt gerefereerd? Helaas kan ik via zoeken ook niet deze term vinden in het online boek. Groet Linda
in Studienet door (1.4k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het is de bedoeling dat je het hele hoofdstuk leest, maar dat hebben we opgedeeld in delen per studietaak. Zo wordt in 4.2 aangegeven dat je het hoofdstuk moet lezen tot aan de steekproefverdeling van de correlatie. En dus in 4.3 ga je verder waar je gebleven was bij die paragraaf. Je had hem dus al moeten tegenkomen toen je bij 4.2 het hoofdstuk aan het doornemen was. In de huidige versie van het boek (13-4-22) gaat het om paragraaf 27.4.1).
door (49.7k punten)
...