Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik ben bezig met verwerkingsopdracht 2.3.3. In YouLearn wordt output gegeven vanuit R, waarin ook betrouwbaarheidsintervallen worden gegeven. Ik voer de itemanalyse uit via Jamovi. Hoe krijg ik in Jamovi betrouwbaarheidsintervallen? Deze heb ik namelijk nodig voor de verdere analyse. Ik weet hoe ik de betrouwbaarheidsintervallen met de hand uit kan rekenen, maar dit lijkt me erg omslachtig om dit handmatig te doen. Is er een manier waarop ik de BI via Jamovi kan opvragen?

Deze vraag is al eerder gesteld op dit discussieforum, maar toen helaas niet beantwoord.
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (460 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Beste Rian,

In Jamovi kun je deze vinden door via het tabblad analysis, via exploration naar description te gaan. Het betrouwbaarheidsinterval vind je onder het kopje Statistics bij Confidence Interval for Mean, waarbij je het betrouwbaarheidspercentage aan kunt passen.

Hartelijke groet, Ingrid
door (140 punten)
...