Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Beste Natascha

Ik heb de verwerkingsopdracht 5.4.8 gemaakt. Alles was duidelijk behalve de 95% confidence interval. Ik weet dat ik de juiste variabelen heb aangeduid omdat de andere aantallen wel kloppen. Maar ik begrijp niet hoe ze in de uitwerking aan die getallen van 95% confidence interval komen. Ik heb totaal andere cijfers.

Hier is mijn uitwerking.

Mvg Sanne

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (710 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De BIs in jouw output zijn van de beta, niet van de B. Je kunt die in jamovi apart opvragen. De BI voor B is een vinkje links, de BI voor beta is een vinkje rechts. Als je beide aanvinkt zou je output (ongeveer) gelijk moeten zijn aan die van de output in de terugkoppeling.
door (49.7k punten)
En waar kan ik die vinkjes vinden?
Onder "model coefficients" zet je links een vinkje voor BIs onder Estimate en rechts een vinkje onder Standardized estimate (2 vinkjes dus in totaal).
Nu is het duidelijk, bedankt!
...