Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

1 leuk 0 niet-leuks
Ik vind deze vragen erg lastig, omdat ik de gegeven cijfers in jamovi niet zo goed kan interpreteren. kan iemand mij deze vragen verder toelichten? hoe wat wie waar :)
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (150 punten)
Kun je iets concreter aangeven wat je hier precies niet van begrijpt?

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ja hier zelfde probleem. In de uitwerking bij verwerkingsopdracht 5.4.5 staat vermeldt dat ( citaat hieronder) De eerste twee waardes -0,52 en 0.03 zijn niet te vinden in jamovi, bij mij althans. Wat kan er misgegaan zijn?
door (140 punten)
opnieuw getoond door

Citaat:

De regressiecoëfficiënt (bb) van statistiekkennis is negatief en heeft een bijbehorende effectgrootte die klein maar niet verwaarloosbaar is: 95%-BI voor bb is [0.52;0.03], puntschatting voor b=.24SE=.14β=.14p=.081.De 

De betrouwbaarheidsintervallen bij regressie-analyse kun je in jamovi opvragen door bij de optie Model coefficents twee vinkjes te zetten, links voor be betrouwbaarhedsintervallen van B en rechts voor de betrouwbaarheidsintervallen van beta.
ah oke zie het nu idd tnx.
...