Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Dag,

He lukt mij niet in Jamovi om een regressie analyse te maken voor een predictor variabele op continue niveau die iets zegt over een variabele op nominaal niveau. Dit is een vraag in de tentamenopdracht dus ik zal het voorbeeld maar niet noemen. Ik zou graag weten welke stappen ik moet zetten want ik kan het ook niet in het hoofdstuk regressie terugvinden. Nu kom ik er allen op dat de een in een vierkantje staat met een pijltje naar de ander in een rondje, maar dat is volgens mij niet wat er bedoeld wordt.

Ik hoor het graag.

Groet Linda

ps. Door onregelmatig werk kan ik helaas niet bij het vragenuurtje zijn anders had ik dit daar gesteld.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (1.2k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ik denk dat je nog eens goed moet kijken naar wat de juiste analyses zijn voor de tentamenopdracht. Er wordt namelijk niet van je verwacht dat je analyses doet die niet al geoefend zijn in de cursus zelf.
door (47.3k punten)
...