Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik ben bezig met mijn methode sectie en wil aangeven hoeveel en welke items er per construct zijn (het gaat om grensoverschrijdend gedrag, 18.1).  Ik zie in mijn dataset dat er meer items zijn dan in de vragenlijst in OFS. De variabelen 52 t/m 70 (in de dataset attProduct, normProduct, intentie, attitude, perceivedNorm en pbc) zijn niet in de vragenlijst zoals ie aan de deelnemers is voorgelegd opgenomen - althans, uit de codering blijkt dit niet. Wat moet ik hiermee? Bovendien vraagt de vragenlijst sibe, siba en sibd uit - de representaties van de verschillende perspectieven. Echter, mijn dataset geeft mij alleen maar de sibe variabelen. Mag ik er dan van uitgaan dat ik daar op kan focussen? Hoe onderbouw ik dit in mijn preregistratie en rapport. Immers, ik heb deze keuze niet zelf gemaakt.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (180 punten)

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...