Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik heb data vanuit Limesurvey naar SPSS geexporteerd. Nu ontbreken de gegevens van twee vragen (2 kolommen blijven leeg in spss); beiden vragen hebben cijfers als antwoord: leeftijd in jaren en aantal uren werkzaam. Deze informatie staat wel in Limesurvey weergegeven, maar wordt niet mee geexporteerd. Hoe kan ik dit oplossen?
in SPSS door (170 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dat ligt eraan wat precies het probleem is. Als je wel de variabelen in SPSS ziet maar geen waardes, dan kan het aan twee dingen liggen. Of het ligt aan het meetniveau/aantal decimalen dat SPSS toeschrijft aan deze variabelen (dit kun je aanpassen in de variable tab) of de data wordt niet goed weggeschreven in Limesurvey (dit kun je controleren door in Limesurvey de data te bekijkn onder Responsen. Als daar geen cijfers bij deze vragen staan is het een Limesurvey fout, anders een SPSS fout)>
door (49.7k punten)
Dank voor je reactie Natasha. Ik ben er door te blijven testen en proberen achter gekomen, dat het uiteindelijk lag aan de synthax, waar ik de locatie in kopieerde. Waarschijnlijk is daar iets mis gegaan.
...