Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Goede avond,

bij vraag 4, verband tussen geslacht en totale agressie krijg ik in Jamovi niet hetzelfde model, ik krijg enkel twee horizontale streepjes met mean en median, ik kan geen andere plots vragen bij de indepent t-toets...
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (200 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Klopt. Dat plaatje kan alleen gemaakt worden met R (waar al het cursusmateriaal mee gemaakt is). Dat is geen probleem, want het is niet noodzakelijk om de data te interpreteren.
door (44.6k punten)
FeedBack:

Ik vind het heel jammer dat dit niet kan in Jamovi, het maakt het namelijk makkelijker om te interpreteren, vooral als je visueel ingesteld bent en omdat de stof best Abstract' is voor een statistic-lijk.

Ik moet wel zeggen dat ik vermoed dat (voor mij) een traditionele cursus je anders leert nieuwe concepten te begrijpen, en misschien 'makkelijker' was geweest.
...