Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Dag Ron

Ik heb een general linear model gemaakt in Jamovi en heb alle antwoorden gevonden, behalve het antwoord van dit stukje:

Uit de Helmert contrasten bleek de controlegroep minder te sporten dan de groepen die voorlichting kregen, p < .001, en bleek de groep die een digitale folder ontving minder te sporten dan de groep die persoonlijke voorlichting kreeg, p = .001.

Hier is mijn uitwerking deel 1 en deel 2. En deze tabel kan ik niet terugvinden in Jamovi. Moet ik hiervoor nog iets anders aanklikken? Of een andere test doen? 

Mvg

Sanne

in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (710 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Helaas is het niet mogelijk om een helmert contrast op te vragen voor herhaalde metingen in jamovi. Jamovi lijkt alleen met post-hoc tests de herhaalde metingen te kunnen vergelijken.

Hier lijkt het om between-subject vergelijkingen te gaan: volgens mij is het in module gamlj mogelijk om daar wel helmert contrasten op te vragen voor between-subject variabelen
door (63.1k punten)
...