Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Dag allemaal,

Wellicht een stomme vraag, maar ik ben desondanks benieuwd naar het antwoord: Vanaf welk moment (in je opleiding(?) kun je actief bijdragen aan het wetenschappelijk debat?

Hartelijke groet,
Yvonne.
in Anders door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Interessante vraag. Er is denk ik niet een goed antwoord op te geven. Aan de ene kant zou ik zeggen dat je actief kunt bijdrage op elk moment, maar tegelijk is er natuurlijk wel enige basis kennis nodig over de onderwerpen waarover je in debat wilt gaan. Vaak helpt het om tenminste boven de stof te staan om deze goed te kunnen bespreken en bekritiseren. Dat neemt niet weg dat soms juist mensen die niet al jaren met bepaalde materie bezig zijn juist omdat ze er minder veel van weten met hele interessante dingen kunnen komen.
door (49.7k punten)
...