Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Als ik op de link klik die bij de opdracht staat dan kom ik op een site waar ik mijn studentennummer moet invullen en dan krijg ik een lange lap tekst te zien de bestaat uit meerdere transcripten. Daar zijn alleen de antwoorden van de deelnemers te zien, niet de vragen.

Vraag 1: klopt het dat we voor deze opdrachten alleen werken met fragmenten en niet met een heel transcript zoals in de oefenopdracht.

Vraag 2: hoe kan ik deze transcripten downloaden?
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (150 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi,

1) inderdaad, je werkt voor de deelopdracht met fragmenten en niet met een volledig transcript. Dit om een individuele dataset voor elke student te kunnen bieden.

2) je moet ze old school kopiëren en plakken. Uiteindelijk moet je ze in de bijlage van het sjabloon zetten. Maar voor de analyse in Atlas.ti zou ik je aanbevelen om per deelnemer een apart wordbestand te maken en die in je project te importeren.

Succes verder!

Hartelijke groet,

Julia
door (6.4k punten)
...