Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Beste

Ik heb nog 2 vragen

  1. Interpreteer je bij de resultaten of doe je dat bij de discussie?
  2. Een norm kan hinderend werken bij het aannemen van een goed slaappatroon. Vermeldt je die dan enkel bij normen of ...?
Bedankt!
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (260 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi Eleonora,

Goede vragen.

1. De interpretatie bij de resultaten moet best dicht bij de data blijven maar je hoort wel te interpreteren. Ga bijvoorbeeld erop in waarom een bepaalde uitspraak een uiting is van een construct. Conclusies moet je echter pas in de discussies trekken.

2. De RAA stelt dat attitude, normen en gedragscontrole samenhangen met intentie. Heel fijn als je vermeld hoe dit daadwerkelijk uitpakt bij de deelnemers. Dus ja, maak een koppeling met intentie. Waar je dit doet mag je zelf beslissen, eventueel een alinea per construct of een afsluitend kopje in de resultatensectie.

Hopelijk helpt dit je verder!

Succes!

Hartelijke groet,

Julia
door (6.4k punten)
...