Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Deze vraag heb ik eerder gesteld (6 januari) maar er komt geen antwoord op. Aanleiding is o.a.; de COREQ items
- Descriptions of coding and memoing demonstrate how the researchers perceived, examined and developed their understanding of the data

Ik heb voorbeelden gezien in artikelen waarin dit gedaan wordt door een voorbeeld te noemen van de iteratie of de reflectie. Is dat voldoende? Is dat aan te bevelen? In het voorbeeldverslag voor opdracht 3 staat slechts één reflectie op een iteratie (over te diepe indeling) en het wordt niet genoemd als voorbeeld. Het lijkt dus alsof de auteur volledig is in de rapportage van de iteratie. Hierdoor is me niet duidelijk of dit (volledig verslagleggen van iteraties) de bedoeling is of niet. Alvast bedankt voor het antwoord, ik hoop dat het lukt vandaag want ik wil het graag afronden!
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (670 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Hoi,

Zie mijn antwoord op onderstaande post:

https://onderzoeksvragen.ou.nl/index.php/11191/hoe-diep-moet-je-gaan-in-de-analyse

Dit gaat wel over PB1612 maar is voor jou denk ik ook van toepassing, alleen dat er helaas geen vragenuurtje is voor jouw run van de cursus.

Hartelijke groet,

Julia

door (6.4k punten)
...