Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Hoi,
Sorry dat ik nog een vraag stel, maar ik kom er niet uit. Ik dacht nieuwe thema's te hebben geïdentificeerd in de interviews. Nu zie ik echter in een artikel een uitgebreidere toelichting op 'Background' in de RAA, waarin ook 'past behavior' staat en 'personality' (Bron: 10.1016/j.appet.2016.02.154)  Deze worden in de inleiding van opdracht vier niet genoemd. In andere artikelen heb ik ook gezien dat 'past behavior' als apart construct genoemd wordt en onderzocht is op relevantie, dus niet als background, maar echt als apart construct. Zie http://dx.doi.org/10.1016/j.socscimed.2017.10.022
Dat is wat verwarrend. Dus: als ik iets vind dat met past behavior te maken heeft, kan ik dat dan toch plaatsen onder de RAA, ondanks dat in de inleiding deze factor niet benoemd is?

 

in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (670 punten)
bewerkt door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi,

Ja, dit kan wel onder de RAA worden geplaatst en is ook een duidelijk concept dat niet een heel uitgebreide definitie behoeft.

Hartelijke groet,

Julia
door (6.4k punten)
...