Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
In de terugkoppeling staat een tabel met between groups en withi groups. Ik kan dit in Jamovi niet vinden, voor de rest komt de data wel overeen. Hoe kan ik dit toch zien in jamovi? Wil geen informatie missen als dat nodig is voor de analyse.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (200 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
 
Beste antwoord
Elk software programma geeft weer net andere output, soms krijg je meer gedetailleerde opties en soms meer basale. Echter kun je met zowel jamovi, SPSS als R alle noodzakelijke statistieken opvragen. Als je dus een bepaalde tabel of uitkomst niet ziet is dat niet erg, zolang je maar de hoofdvraag kunt beantwoorden.

De hoofdvraag is bijv. iets in de zin van wat is het verband of wat is het verschil, daarvoor heb je een toets grootheid nodig (bijv een F of t waarde), vrijdheidsgraden, p-waarden en indien mogelijk betrouwbaarheidsintervallen. Verder de gemiddelden en SD van de verschillende groepen. Alle andere tabellen en figuren zijn niet noodzakelijk.
door (49.7k punten)
geselecteerd door
...