Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
hallo,

Mbt verwerkingsopdracht 6.2.2. worden er vragen gesteld over een voorbeeldverslag. Welk voorbeeldverslag bedoelen jullie?

In de cursusbronnen vind ik geen voorbeeldverslag terug. Misschien dat ik er over kijk, maar hopelijk kan ik een paar aanwijzingen vinden zodat ik het voorbeeldverslag kan terug vinden en de opdracht kan uitvoeren.

Met dank,

Bea
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (960 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Beste docenten,

Antwoord gevonden, adhv "klik hier als je hiermee klaar bent", aangezien ik geen voorbeeldverslag vond bij de tentamenopdracht.

Nu zie ik dat het om het voorbeeldverslag van de oefenopdracht gaat ...

Misschien is voor toekomstige studenten nuttig te specificeren dat het hier om een voorbeeldverslag uit een ander thema gaat, nl. thema 5?

Vriendelijke groet,

Bea
door (960 punten)
Beste Bea,

Dat is knap als je het adhv "Klik hier..." etc. hebt kunnen terugvinden. Er moet in 6.2.2 inderdaad duidelijk gemaakt worden dat het om het eerdere voorbeeldverslag gaat.

Hartelijke groet, Piet
...