Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo,

Ik heb het excelbestand "Visualisatie van een interactie-effecten" gedownload van de leeromgeving. Hierin staan reeds vooringevulde getallen. Ook de grafieken zijn aangepast met namen als "stress", "angst".

Meerbepaald mbt opdracht 2.3.1 c waarin wordt vermeld dat we de labels X, Y en Z kunnen aanpassen -> In het excelbestand noemen de labels niet X, Y en Z, maar wel Stress en Werkdruk.

Zou het kunnen dat dit excelbestand een weergave is van een andere oefening, ipv een generiek bestand? (misschien is dit de bedoeling?)

Uitkijkende naar uw bericht en met veel dank,

Bea

Ook de schalen van de assen moeten worden aangepast, anders vallen de regressielijnen buiten de grafiek.
in Longitudinaal Onderzoek (PB17x2) door (960 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het is inderdaad een voorbeeld. Je dient zelf de juiste getallen (regressiegewichten) in te vullen en ook labels aan et passen. Overigens vergt het wel wat excel-vaardigheid om de labels en schaalbreedte aan te passen.

MvG, Rolf
door (13.1k punten)
...