Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Hoe zorg ik er in Limesurvey voor dat de deelnemers die de vragenlijst openen automatisch bij een van de vier condities worden ingedeeld. Ik heb het antwoord niet kunnen vinden op https://docs.google.com/document/d/11aALqsyVAUgKwGXyIYyaLkPOWTsI17smmMYT72NjtMg/edit#heading=h.s81yvorm2aha, het document waar in andere vragen naar wordt verwezen. 

Ik wil dus dezelfde survey sturen naar alle deelnemers, en dat ook alle deelnemers dezelfde survey doorlopen, behalve het vignet. Deze dient random te zijn. Er zijn dus 4 mogelijke vignetten waarbij een deelnemer ingedeeld kan worden. Daarna is het de bedoeling dat alle deelnemers weer doorgaan met dezelfde survey. 

Alvast bedankt!

in Online vragenlijsten door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Er is inmiddels een nieuwe handleiding voor Limesurvey waar random toewijzen ook wordt uitgelegd. Die kun je hier vinden: https://ou-books.gitlab.io/onderzoek-in-de-praktijk/limesurvey-handleiding.html

door (49.7k punten)
...