Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Ik heb een vraag over het Pep-R scoreformulier dat je moet inleveren. Omdat alles opgeteld moest worden, heb ik even in Excel een eigen scoreformulier gemaakt, dat leek me overzichtelijker dan plussen en minnen neerzetten.
Ik had me toen niet gerealiseerd dat je het zgn scoreformulier zoals dat gemaakt is door de OU ook in de aangeboden form moet inleveren. Mijn vraag is: Mag ik mijn Excelbestand inleveren als alternatief voor het scoreformulier dat de OU gemaakt heeft?

Oh ja, en moet ik het bestand PEP-R ontwikkelingsprofiel ook opsturen? 
Tot slot: er staat in het begin van thema 5:  Als u klaar bent met de test kunt u het bestand en de verklaring eigen werk uploaden. Wat voor verklaring eigen werk bedoelen jullie hier?

Vriendelijke groeten, Simone

in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (1.2k punten)
bewerkt door

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks
Hoi,

Je hebt hier wat extra werk verricht, plusjes en minnetjes bij het PEP-R scoreformulier waren voldoende geweest. Volgens mij accepteert het inleversysteem geen excel-bestanden, bij voorkeur zet je het om naar het aangeleverde format. Je hoeft ook niets op te tellen (dat is een aanvullende stap maar wij beoordelen enkel de observatie).

Het ontwikkelingsprofiel hoef je niet op te sturen.

De verklaring eigen werk vindt je aan het einde van thema 6. Je hoort alle drie deelopdrachten gezamenlijk in te sturen aan het einde van thema 6, via de instuurlink die daar ook te vinden is.

succes verder!

Vriendelijke groeten,

Julia Fischmann
door (6.4k punten)
Bedankt! Ik zal proberen het in format te krijgen zoals je voorstelt.
...