Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hi,

Bij de eindopdracht is het de bedoeling dat je de procedure beschrijft. Wanneer ik het voorbeeldverslag van de oefenopdrahct bekijk, zie ik dat de punten die daarin terugkomen al zijn geschreven.

Daarom de vraag, welke punten moeten terugkomen in de procedure?

In het beoordelingsformulier vind ik ook niet wat er precies in terug moet komen.
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (550 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Beste student 2023,

De procedure sectie dient alle stappen die de respondenten hebben doorlopen vanaf de werving tot het afronden van het onderzoek te beschrijven. In de voorbeeldopdracht is dit één aaneengesloten sectie, in de eindopdracht is er een apart stukje over de werving al opgenomen in het sjabloon. Dit is echter niet volledig, je dient hier zelf nog aan toe te voegen wat de respondenten hebben doorlopen nadat ze besloten om eventueel deel te nemen aan het onderzoek. Denk hierbij ook aan toestemming geven, wel/niet doorgaan met het onderzoek, tijdsinvestering, hoeveel vragen er waren, volgorde vragen, eventuele toewijzing aan deelonderwerpen, afronding van de vragenlijst.

Vriendelijke groet,

Mira Duif
door (820 punten)
...