Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Hi, ik ga bezig met mijn scriptie plan. Ik heb helaas niet de cursus literatuuronderzoek gevolgd. Nu moet ik voor het eerste gebruik maken van de open universiteit staat Maastricht University on behalve of Open universiteit Nederland. Ik klik dan inloggen; Access through your institution maar dan keer ik weer terug naar universiteit zoeken.. dus kom niet verder

  Ik ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft en hoe je kan inloggen, zodat ik opzoek kan gaan naar literatuur. 

Groetjes

in Literatuur zoeken door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Beste Natalja,

Je kunt het beste via het portaal van de online bibliotheek gaan: https://bibliotheek.ou.nl/ Als je daar inlogt via surfconext en dan via de tile databases naar Ebsco, ben je meteen ingelogd. Daarnaast kun je op de website van de bibliotheek ook een paar tutorials vinden die van pas kunnen komen bij het zoeken in de databases.

Hartelijke groet,

Mieneke

door (370 punten)
Bedankt ga ermee aan de slag!
...