Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Goedenavond,

Zojuist aan het rondkijken op Brightspace en ik zou het liefst al wat lezen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.  Nu begrijp ik dat Brightspace nog niet helemaal up to date is, maar geld dat ook voor het open MenS boek, ik kan de aangegeven informatie, over experimentele designs namelijk in dat boek niet vinden.

Daarbij wil ik graag checken of ik voor deze cursus ook weer Jamovi kan gebruiken, ik zie dat op sommige plekken genoemd staan en op sommige plekken ook weer niet, daar staat dan SPSS. Mag je net als bij de inleiding in onderzoek gewoon kiezen?

Misschien moet ik geduld hebben maar ik wil graag zo snel mogelijk in de materie duiken en dan helpt het om dit alvast duidelijk te hebben.

Kan ik ook al ergens de data van begeleiding zien? Ik heb namelijk onregelmatig werk dus dan is het wel fijn om het alvast te kunnen regelen.

Ik hoor het heel graag.

Groet Linda
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (870 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De Brightspacepagina's zijn inderdaad nog in ontwikkeling. Als het goed is moet vanaf nu in ieder geval al veel cursusinfo geupdate zijn, en de komende dagen zal naar aanleiding van redactie nog meer opgeschoond worden, zoals het rooster, extra studietaken om de serious game in toe te lichten en op te splitsen, en de oefen- en eindopdracht geupdate.

In deze cursus wordt jamovi centraal geplaatst. Alle tutorials, opdrachten en terugkoppelingen gaan uit van het gebruik van jamovi. Het staat volledig vrij om andere software te gebruiken
door (61.8k punten)
Open MS update
...