Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Om studietaak 1.1 t/m 1.1.1.8 af te ronden van cursus Experimenteel Onderzoek wordt er verwezen naar het hoofdstuk "Experimentele desgins" uit het OpenMenS boek. Ik kan dit hoofdstuk nergens vinden.

Is dit een foutieve verwijzing en/of waar kan ik het hoofdstuk vinden?

Alsvast dank!
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (120 punten)
bewerkt door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Beste Max,

Ik kan het hoofdstuk ook niet vinden! Dus dat ligt in ieder geval niet aan jou. Kun je mij misschien even laten weten in welke cursusrun je precies zit? Dan kan ik even kijken of het een foute verwijzing in de cursus is of dat het hoofdstuk per ongeluk verdwenen is / een andere naam heeft gekregen.

Alvast bedankt,

Sally
door (220 punten)

Ha Sally, 

Het betreft de cursus PB0422-232411B. Er wordt naar het hoofdstuk verwezen in Thema 1- Experimenten. 

Officieel gaat de cursus van start in september (als je dat bedoelt met cursusrun). Als ik het goed heb begrepen is de cursus recentelijk overgezet naar Brightspace, mogelijk dat het daar mee te maken heeft?

Dank! 

Max

 

Hoi Max,

Vandaar dat ik het niet gelijk kon terugvinden in de huidige cursus! We zijn nog de laatste hand aan het leggen aan de cursusmaterialen voor september. De hoofdstukken staan helaas inderdaad dus nog niet online.

Vanwege vakanties van die en gene durf ik je ook nog geen concrete tijdsplanning te geven wanneer deze wel online komen.

Sally
Oke, helder!

Dankjewel voor het uitzoeken, weet ik in ieder geval dat ik er niet verder naar hoef te zoeken. Ik zal wat geduldiger moeten zijn:).

Succes!
...