Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Beste,

Het is me niet duidelijk voor de output van de examenopdracht voor een thuisexamen, hoe deze gebruikt mag worden. Uitgeprint op papier? of online in een pdf? of met het statistische programma open tijdens het examen? Ik vind enkel de informatie voor een examen in een centrum terug, output op papier en dat dit anders is voor online, maar hoe dat anders dan is, vind ik niet duidelijk terug.

Ik ben reeds vertrouwd met de procedures van het online procter examen.

Mvg,

Sofie
in Anders door (140 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Voor het tentamen van Inleiding onderzoek is de procedure bijna gelijk voor online tentamen of tentamen in het studiecentrum. Van te voren bereid je de tentamencasus voor. De output van de analyses print je uit. Hierop mag je geen aantekeningen maken. Vervolgens doe je tentamen.

Het enige verschil is dat er in het studiecentrum wordt gecontroleerd of er niets op je output staat en na afloop moet je dit inleveren. Voor het thuistentamen moet je van te voren laten zien dat het enkel output is door deze te tonen aan de camera. Bij een thuistentamen is enkel deze output toegestaan, niet als het op je computer staat. Dan is het namelijk niet te controleren wat je aan het doen bent.
door (44.6k punten)
...