Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Goedemorgen,

Bij onderstaand filter krijg ik in Jamovi steeds de foutmelding  "column Erotisch does not exist in the data set. Ik neem hem precies over met en zonder . en ook al verschillende dingen met/zonder spaties en hoofdletters geprobeerd. Dataset:  IATwanting2.sav

 We hebben alleen de gegevens nodig van de deelnemers die de erotische film gezien hebben. Om deze gegevens te selecteren maak je in jamovi gebruik van een filter:

  • Ga naar Data > Filters.
  • Vul bij Filter 1 als formule in: NeutraalErotisch == Erotisch.
  • Check of het filter op Active staat.
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (1.4k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Hier lijken de aanhalingstekens na redactie weg te zijn gevallen. De juiste code is:

NeutraalErotisch == "Erotisch"

Ik heb dit nu in Brightspace aangepast.

door (63.5k punten)
Bedankt, misschien was ik gewoon te vroeg, we beginnen pas in september. Maar dit soort vragen dus mailen?
Nee hoor, dit is ook een hele goede plek om dit soort vragen te stellen. Ik kan alleen hier geen bestanden rondsturen, dus het was meer iets van 'als je wilt doorwerken en de browsercache werkt tegen, dan kan een e-mail een snelle oplossing zijn'. Fijn dat je al zo enthousiast de cursus oppakt en feedback op de studiematerialen geeft!
Top. Ik ga nu weer lekker gemotiveerd verder.
...