Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

In de opdracht met de dataset IATwanting2 kom ik op een uitbijter met een z-score van veel hoger namelijk 4.90. (de uitbijter met score 80), volgens de uitleg zou er niet zo'n dergelijke score moeten zijn. 

Ik heb het idee dat ik het voor de rest goed snap en dat de stappen ook kloppen. Ik stel mijn vragen hier omdat ik niet weet of ik met mijn onregelmatige werktijden bij de vragenuurtjes kan zijn straks in september. 

in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (870 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Bedankt voor je oplettendheid. Hier lijkt de verkeerde versie van de dataset in de cursus te zijn gehangen. Als het goed is moet de juiste dataset nu downloadbaar zijn in de opdracht. Ververs voor de zekerheid de pagina. Mocht dat op korte termijn niet makkelijk gaan, dan kun je mij mailen voor de juiste versie van de dataset. Het bestand is in ieder geval nu vervangen met het juiste.
door (61.8k punten)
...