Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Bij opdracht 3.3.8 vermoed ik dat het databestand nog niet klopt aangezien dit eerder vermeld is in een antwoord. Ik heb ook een uitbijter van 4.9 en een andere output van data dan de data die gemeld is bij de opdracht.
gerelateerd aan een antwoord op: Opdracht 3.3.8: Bepaal of er uitbijters zijn
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (140 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Er is iets vreemds aan de hand. De datafile zoals in sitebeheer staat (dus de map van de cursus zelf) is 100% overeenkomend met de terugkoppeling in de opdracht.

Echter, diezelfde file in de opdracht zelf is anders. Het linkt naar de file in sitebeheer, er is geen andere datafile in die map onder diezelfde naam, maar toch blijft Brightspace in de opdracht een oude versie van de data aanbieden.

Ik ga proberen dit vandaag nog opgelost te krijgen; ik heb geen idee wat hier mis gaat, maar misschien dat een naamswijziging al veel oplost

EDIT: ik heb het bestand nu een andere naam gegeven: thema3-3-IATwanting.sav . Nu komt de data volledig overeen met de terugkoppelingen.
door (63.5k punten)
bewerkt door
...