Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Het lukt me niet  om diagrammen uit SPSS in het digitale werkboek bij de uitwerking van de opdrachten te kopieren. Zowel via Ctrl C als via de URL (welke??) als eerst opslaan.vh diagram....Ik kom er niet uit.  Wanneer ik de  "chart" eerst opsla, krijg ik bij het openen de foutmelding dat het .sgt bestand niet geopend kan worden.

wie weet hoe het kopieren/ plakken in het digitale werkboek wel gaat lukken. En als het aan het bestandstype ligt: Welke programma moet ik installeren om .sgt bestanden te kunnen openen???
in (Digitale) werkboeken door (120 punten)
Op welke cursus heeft deze vraag betrekking? Dan geef ik de vraag door aan de betreffende examinator.
Betreft de cursus "onderzoekspracticum kwantitatieve data-analyse".

Mijn excuses, ik dacht dat deze vraag afdoende was beantwoord. Hij is teruggekomen via een andere student, zie http://oupsy.nl/help/281/grafieken-kopieren-in-de-antwoorden. Daar zal ik verder uitzoeken wat er fout gaat bij jullie, dus volg die vraag om op de hoogte te blijven.

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dat is heel vreemd. Als ik een tabel in SPSS selecteer edan viade rechtermuisknop op copy klik dan ik die tabel zonder meer in het digitale werkboek plakken. Ik doe dat door ctrl-V te geven. Ik zie nergens een extensie .sgt en weet ook niet wat dit is.
door (1.1k punten)
Helaas, dit is dus precies wat ik ook probeer te doen. Selecteren en kopieren gaat nog, ook in Word kan ik afbeelding zonder problemen plakken. Helaas lukt dit maar niet in het digitale werkboek. Vanuit Word een afbeelding kopieren naar het digitale werkboek lukt overigens evenmin :-(   Ook een andere browser en een andere PC........helaas
...