Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
ik ben bezig met het instellen van informed consent in limesurvey, nu vraag ik me af of wat ingevuld moet worden hierbij tussen haakjes moet , dus moet het zijn (toestemming !=1) voor als de tekst niet moet worden getoon bij antwoordcode 1 of geen haakjes,ik begreep bij toestemming == 1, ik heb de vraagcode toestemming genoemd..., nog even een vraag of een enter in de tekst, hoe moet je dat doen??
gerelateerd aan een antwoord op: Wat is een 'informed consent', en wat staat er in?
in Online vragenlijsten door (500 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
Haakjes kunnen nooit kwaad; ik gebruik ze dus meestal wel. Als je zeker wil weten of ze nodig zijn, zou ik gewoon even testen, en kijken wat er gebeurt.

Ik begrijp je laatste zin niet. Is die bedoeld als een andere vraag? Zoja, wat wil je graag weten? En zou je daar een aparte vraag voor willen stellen?
door (77.8k punten)
0 leuk 0 niet-leuks
beste Gjalt deze opstakel is overwonnen... ik loop wel telkens tegen nieuwe problemen aan, maar zie het als een uitdaging :), ik zal die andere vraag even apart stellen, zoals je zelf voorstelde
door (500 punten)
...