Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Nee, er is niet een document waar alles staat samengevoegd. Dit zou lastig zijn in onderhoud; eventuele correcties of aanpassingen moeten dan op meerdere plaatsen worden gedaan. Echter, je kunt PDFs achter elkaar plakken, bijvoorbeeld met het gratis PDF Split and Merge (http://pdfsam.org). Je kunt dus een gecombineerde versie maken als je wil (hier kun je dan eventuele ook de pagina's in het digitale werkboek en de verwerkingsopdrachten aan toevoegen; je kunt webpagina's "printen" naar een PDF met Google Chrome (http://chrome.com), of met andere browsers als je bijvoorbeeld PDFCreator (http://pdfforge.org/pdfcreator) installeert.

Als ik het goed heb begrepen zal het overigens in de nieuwe electronische leeromgeving die de Open Universiteit aan het realiseren is wel mogelijk zijn om PDFs te genereren!

door (77.8k punten)
...