Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Bij een onhandige wisseling van computer ben ik de oorspronkelijke bestanden kwijt geraakt. Ik he de cursus al afgesloten (en dus geen toegang meer tot de cursussite) maar wil nog wat met SPSS oefenen ter voorbereiding op de bachelorthesis.
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (160 punten)
bewerkt door
Hallo Galt Jorn,

Dank voor je snelle antwoord! Omdat ik de cursus (S04241) al ruim drie jaar geleden heb afgesloten kan ik niet meer op de cursussite en daarmee ook niet meer bij de bestanden.
Ik heb via Google al op internet gezocht maar helaas....

Mogelijk kan ik ze ergens anders vandaan halen of heb je een tijdelijke link?

Veel dank alvast!

Frans

Ah, sorry, dat heb ik verkeerd gezien. Ik zou de examinator (Rolf van Geel) emailen, die weet of de bestanden beschikbaar gemaakt kunnen worden. Overigens heeft het Journal of Open Psychology Data ook hoop datasets in de aanbieding om mee te oefenen: http://openpsychologydata.metajnl.com/

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Deze kun je als het goed is opnieuw downloaden van de cursus-site. Of begrijp ik je vraag verkeerd? Zoja, kun je een opmerking gebruiken om je vraag verder toe te lichten?
door (77.8k punten)
...