Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

In de casus lees ik de ene keer 2 tot 4 werkplekken; een andere keer  2 tot en met 4. Ik heb gekozen voor 2 tot en met 4. Maar ik krijg andere gemiddelden dan bij de terugkoppeling van 6.3.4 (oa) onder punt 5. Namelijk bij 33 mannen M=2.93, M=2.65 en M=2.27. Doordat er geen screenshot van SPSS bij het antwoord staat (of de syntax) kan ik niet achterhalen wat ik fout doe. Het zou fijn zijn als ik hier feedback op krijg. Alvast dank.

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (210 punten)
Heb je een copy-paste van de syntax en een uitleg over de codering van de overige categorieen in de werkplekvariabele? Het is momenteel moeilijk te beoordelen hoe de analyse is uitgevoerd

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

 

http://oupsy.nl/help/?qa=blob&qa_blobid=14922710857614251060

Ik heb eea in een Word-bestand gezet en geprobeerd te uploaden. Maar ik denk niet dat dat goed gaat. Ik heb de splitsing man/vrouw nu met split file gedaan en dan krijg ik wel de antwoorden zoals in de terugkoppeling worden gegeven. Het moet je niet teveel tijd kosten; ik vraag het anders op mijn werk.

 

door (210 punten)
...