Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
dank voor het antwoord. Ik bedoel niet hoe kan ik de lay out het beste doen, maar hoe geef ik de codering weer. Omschrijf ik gewoon de namen van de coderingen, of moet ik ook aangeven iin welke passages deze gecodeerd zijn, of iets anders?
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (240 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De meeste mensen geven alleen een hierarchische 'bulleted list' met de codestructuur, zonder dat gecodeerde fragmenten worden toegevoegd. Een aantal gecodeerde fragmenten zijn immers al opgenomen in de tekst ter illustratie. Bovendien zou een codestructuur met alle gecodeerde fragmenten al snel onoverzichtelijk worden. Overigens zal QualiCoder het in de volgende versie, die we deze zomer hopen uit te brengen, ook mogelijk maken om je codestructuur online te publiceren, met of zonder toegang tot de gecodeerde fragmenten (of zelfs de gehele bronnen).
door (77.4k punten)
...