Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Ik heb mij ingeschreven voor de online bijeenkomst voor kwantitatieve data analyse van donderdag 10 maart. Echter, weet ik niet hoe ik nu kan deelnemen aan deze bijeenkomst. Welk programma moet ik waar opstarten?

Er staat namelijk ook niets onder Collaborate.

in Studienet door (130 punten)

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks

In het algemeen wordt dit uitgelegd op http://oupsy.nl/help/901/welke-wijze-online-begeleidingsbijeenkomst-eens-terugzien.

Maar, in dit specifieke geval kan ik zelf ook niets terugvinden. Het zou kunnen dat ik ben vergeten de opname te starten (maar dat kan ik me niet voorstellen, tenminste, dat ben ik al heel lang niet meer vergeten, onder andere omdat ik nu vaak start met slides over hoe je opnames terug kunt kijken); maar het zou ook kunnen dat er iets niet goed is gegaan met de opslag op de server. In dat laatste geval is het misschien nog te redden. Ik mail gelijk onze ICT-afdeling zodat zij er een blik op kunnen werpen. Als het op te lossen is, zal hij dus morgen in het lijstje recordings verschijnen.

Oh wacht - deze vindt plaats in de toekomst. Ik dacht dat deze vraag ging over de opname van sessie 1. Sessie 2 had ik nog niet ingeplanned in Collaborate. Nu wel; je vindt hem in Studienet, in het Collaborate menu aan de linkerkant (binnen de cursus KDA). Morgen verschijnt daar een link waar je op kunt klikken. Bestudeer ook goed de 'help' sectie in Studienet (de rechter tab), en de Serviceberichten over Collaborate (op 'Mijn Werkplek', de linker tab).

door (77.8k punten)
Gjalt-Jorn, bedankt voor je antwoord.
Ik zou graag ook de opname van sessie 1 bekijken (als dat nog lukt), die heb ik namelijk gemist.
Ik heb inmiddels antwoord. Op de server staat geen opnamen; maar wel van 3 andere sessies. Ik vrees dus dat ik dit ben vergeten, waarvoor mijn excuses!

Je kunt verder terug zoeken door de startdatum aan te passen. De eerste online sessie in het vorige semester was op 24 september 2015. De inhoud is praktisch identiek tenslotte.
...