Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
in het digitaal werkboek staat 2.3.1, werkdruk vermeld. Ik wil hier graag spss 22 bij gebruiken. Vraag 1: welke categorie (variabel) kan ik het best invoeren? Vraag 2: ik heb het met werkzaamheden & sekse als combinatie geprobeert, dit werkt. Maar wanneer ik werkzaamheden kantoorruimte probeer krijg ik error met als melding: op minst is er één group leeg... Via internet veel rond gekeken, ook op facebook en hier. Maar de vragen zijn  veelal veroudert.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (190 punten)
Zou je de gebruikte syntax kunnen geven? Dan wordt het mogelijk om te repliceren wat je al geprobeerd hebt

ik heb geen idee wat je met de gebruikte syntax bedoeltblush

Als je via de menustructuur de toets hebt uitgevoerd dan kun je dit herhalen, maar in plaats van Ok (of Continue) te drukken, druk op 'Paste...'. Dan worden alle commando's in SPSS-code (syntax) weergegeven. Aan de hand van de syntax wordt het mogelijk om letterlijk te repliceren wat een ander heeft uitgevoerd. Mijn hoop is dat aan de hand van de syntax het mij duidelijk wordt waarom er een groep leeg blijft.

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...